Uw rijdende werkplek

Uw rijdende werkplek

Steeds meer mensen gaan onderweg werken. Hierdoor besparen ze meer tijd en benutten ze hun reistijd optimaal. Daarbij kunnen ze ook zelf de klant een eigen gekozen locatie bezoeken. Hoewel de werkplekken continu in ontwikkeling zijn, komt de rijdende werkplek steeds dichterbij. Wilt u de trends hierover weten? Lees het hieronder.

Bij de klant op locatie

Vroeger wisten we niet beter; wekelijks kwam de SRV-wagen bij jouw in de straat. Service aan huis was toentertijd meer dan normaal. Hoewel deur-aan-deur service langzamerhand weer verdween, begint het sinds één jaar weer een echte trend te worden. Dit heeft mede te maken met het gemak van onze mobile device. Hierdoor kunnen we snel onze mail snel checken of een belangrijke afspraak inplannen. Daarbij bespaart het een hoop tijd om uw (potentiële) klant zelf te bezoeken. U kunt namelijk zelf de tijd en plaats inplannen. Makkelijk te combineren met eventuele andere klanten.

De flexibele werkplek

Een flexibele werkplek is straks niet meer weg te denken, aangezien steeds meer bedrijven hier

gebruik van maken. Tegenwoordig hebben klanten, werkgevers en werknemers – vaak – weinig tijd. Een rijdende werkplek biedt hier de oplossing voor. Denk bijvoorbeeld aan een auto met een chauffeur, aangezien je dan zelf nog kan doorwerken. Ook de trein is een ideale uitkomst. Tijdens de reis kunt u gemakkelijk doorwerken aan uw werkzaamheden. 

De zelfrijdende auto

Hoewel de zelfrijdende auto steeds dichterbij komt, moeten we het nu nog doen met de 'normale' auto. Deze doorbraak biedt vele mogelijkheden, zo kunt u bijvoorbeeld verder werken aan uw werkzaamheden tijdens uw eigen autoritje. Daarbij beschikt dan een groot deel van de auto's over draadloze internetverbinding en misschien wel printers en/of computerschermen. Uiteraard staat veiligheid met stipt op #1. Wanneer de zelfrijdende auto 100% veilig is, is het rijdende kantoor binnen handbereik.

Rij naar een werkplek

Naast een rijdende werkplek, kun je ook zelf rijden naar een werkplek. Zo bestaan er namelijk meerdere landelijke flexibele locaties om werkzaamheden uit te voeren. Een geschikte werkplek is dan nooit meer ver van huis. Er zijn meerdere organisatie die deze werkplekken aanbieden of die speciaal voor u een werkplek reserveren. Bovendien beschikken de meeste restaurants en cafés tegenwoordig ook over (gratis) Wi-Fi. Onderstaand een aantal goede landelijke werkplekken:

Terug naar overzicht