Tools voor werkgevers

Handige tools voor werkgevers

Tegenwoordig zijn veel werkgevers zoekende naar handige tips voor efficiënt te werken. Hoewel is gebleken dat telewerkers een positievere bijdrage aan uw bedrijf leveren, is het onderhouden van contact en het communiceren nog steeds voor vele een uitdaging. Werkgevers hebben namelijk geen inzicht op de uren en werkzaamheden. Ook wanneer werkgevers snel iets moeten hebben of weten, is contact een grotere drempel. Wij hebben daarom voor u uitgezocht welke handige tools voor een werkgever onmisbaar zijn bij telewerkers.

Urenregistratie

Als werkgever wilt u natuurlijk weten wat de telewerker precies voor werkzaamheden uitvoert. Aangezien u totaal geen inzicht heeft in de tijd en werkzaamheden van uw werknemer, is een urenregistratie een oplossing. Hoewel er vroeger veel gebruik werd gemaakt van een excel format, zijn er in deze tijd toch veel handige tools op de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld apps waarmee werknemers gemakkelijk hun urenregistratie kunnen invullen. Urenreg en Yoobi zijn een aanrader voor urenregistraties. Als u meer op zoek bent naar een uitgebreid urensysteem inclusief verlofregistratie raden wij Yoobi aan.

Skype for business

Waarschijnlijk kent u Skype wel van het gratis videobellen wereldwijd. Skype Business gaat nog net één stapje hoger. Door functies als extra veiligheid, abonnementen en online vergaderen is skype in een hoger segment gestapt. Online vergaderen is mogelijk met maximaal 25 personen, daarbij kunt u gemakkelijk en effectief samenwerken met derden door het scherm te delen. Voor een bescheiden bedrag per maand, maakt u al gebruik van Skype for business.

Google apps

Voor veel online werknemers en telewerkers zijn Google apps een bekend begrip. Deze mobiele apps biedt enorm veel voordelen voor de telewerkers, maar ook voor de werkgevers hiervan. Online samenwerken is pas echt relevant wanneer dit goed geregeld is en met Google app is dit mogelijk. Problemen als documenten niet kunnen openen, onduidelijke communicatie en het niet-samenwerken zijn hiermee verleden tijd. Bekijk hier het overzicht met Google Apps.

Terug naar overzicht